Jongerentheater Quint speelt APP-LAND

APP-LAND vertelt een spannend verhaal over app-bedenkers Leslie en Wes die van plan zijn om zoveel ‘slechte’ apps op de mensen los te laten, dat er wel protest moet komen. Niets is echter minder waar. Mensen blijken hun vrijheid graag op te geven voor meer zekerheid en veiligheid middels apps. Dat leidt namelijk ook tot positieve dingen: er is minder criminaliteit, verspilling en milieuvervuiling.  

Maar, wegen de voordelen wel op tegen de nadelen? Wat betekent vrijheid eigenlijk? En leven we nog wel in vrijheid als we ons steeds meer laten leiden door Artificial Intellegence? Wat doet social media met je en krijg je hierdoor nu meer of juist minder betekenisvolle contacten? En wie profiteert er nu eigenlijk het meest van al ons geklik, gelike en geswipe? 

Laat je meevoeren naar een wereld die dichterbij is dan je durft toe te geven! 

De voorstelling is gebaseerd op ‘Het Alles’ van Dave Eggers; ook auteur van ‘De Cirkel’.  

Script & regie: Jeroen S. Rozendaal 
Dans: Renate de Jong 
Muziek: Robin van Hilten 

Spel, zang & dans:
Dion Berkvens, Luka Biemond, Vonne Biemond, Vera Cup, Kaylee van Haaren, Noor Hospers, Chantal de Jager, Berit Kesling, Livia Kesling, Serginho Peters, Renske van Oosten, Anne Schmitz, Liselotte Schmitz & Jarred Sewsingh. 

Trailer 1: https://www.youtube.com/watch?v=5jTpDxd_Hz4

Trailer 2: https://www.youtube.com/watch?v=n49TnlarDXA

De trailers zijn gemaakt door Wilbert Eerland, de montagefoto’s door Lotte Spek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: