Trio Cor Nuiten XXL kerstspecials

In december 2022 speelde Trio Cor Nuiten XXL driemaal een kerstspecial in Studio de Bakkerij in Rotterdam. Het trio bestond ditmaal uit Pim van Alten, Femke Bouma, Don van Dijke, Suus de Roode, Dorien Rozendaal, Nils Schwartz, Caramay Schmelzer, Andries de Roode, Naomi Verlaan, Lola van Duijl, Joost Witsenburg & Jeroen S. Rozendaal. De shows verkochten zo snel uit, dat reclame nauwelijks nodig was. Daarom hier alleen een terugblik op deze superleuke avonden via de foto’s van Wilbert Eerland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: