Op zoek naar donateurs voor Lang Rotterdams

De voorbereidingen voor de opnames van de Lang Rotterdams film ‘Toegetakeld door de liefde’ van Ari Deelder zijn in volle gang, echter… we komen nog een stukje financiering tekort om de film helemaal te maken als bedoeld.

Een financieel steuntje in de rug zou net het verschil maken. Crew en cast werken voor een groot deel mee tegen een zeer laag tarief als vriendendienst, maar een aantal belangrijke elementen in de film moet het volledige bedrag betaald worden, zoals bijvoorbeeld de huur van een rijdende tram, het materiaal voor de decors, de opnamestudio voor de band New Cool Collective en ga zo maar door. We zijn er bijna, maar uw bijdrage zou heel welkom zijn om ons net dat laatste stapje verder te helpen.

Als u of uw bedrijf ons wilt financieel wilt steunen, al is het maar tegen een klein bedrag, dan kunt u een donatie doen via http://www.voordekunst.nl Voor donateurs zijn leuke cadeaus reserveerd! Daarnaast houden we donateurs natuurlijk voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen rond de film!

Alvast zeer bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: