Op zoek naar figuranten voor speelfilm ‘Toegetakeld door de liefde’

Beste mensen!

Zoals sommigen al weten ga ik komend jaar Lang Rotterdams produceren. Het wordt de film ‘Toegetakeld door de liefde’ van Ari Deelder, gebaseerd op een novelle van Aat Ceelen. Raymond Thiry gaat de hoofdrol spelen! Het wordt ook het laatste project van het Rotterdam Media Fonds…

Aat is hopeloos verliefd op trambestuurster Sonja. Wanneer haar lijn wordt opgeheven probeert hij op allerlei manieren met haar in contact te komen. Hij volgt haar, post voor winkels waar ze ooit is geweest, dringt binnen op het feest van haar werk en rijdt met alle tramlijnen mee. Zo ontdekt Aat dat er een andere man is in het leven van zijn Sonja. Maar hij laat zijn droom over een leven samen met haar niet verpesten door deze ‘Dikke met z’n toverviool’. Terwijl Aat z’n leven alsmaar slechter gaat, worden de fantasieën en dromen over zijn toekomst met Sonja mooier en mooier.

Voor deze film ben ik nog op zoek naar mensen die mee zouden willen doen als figurant (tenminste!). We gaan draaien van eind februari t/m begin april 2012. De premiere is op het IFFR in 2013!

Heb je zin om een dag of enkele dagen op een filmset mee te maken? Heb je sluimerende acteerambities? Of wil ons (weer!) uit de brand helpen!  🙂 Stuur dan snel een mailtje met een foto, CV en je contactgegevens naar info@studiorev.nl!!

Weet je nog andere mensen die dit leuk zouden vinden: heel fijn als je dit bericht wilt doormailen. We hebben veel (verschillende!) mensen nodig!

Veel groeten,

Jeroen Rozendaal

StudioRev

 

Ari Deelder & Raymond Thiry

StudioRev produceert Toegetakeld door de Liefde

Comments
3 Responses to “Op zoek naar figuranten voor speelfilm ‘Toegetakeld door de liefde’”
 1. Marianne schreef:

  Waar wordt de film opgenomen?
  en is er ook een reiskostenvergoeding?

 2. Isabel Blanco schreef:

  Ben zo vrij geweest het over te nemen in de hoop dat jullie het zoooo druk krijgen dat ik geblocked wordt 🙂 nee TOI TOI TOI!!!!

 3. Nikki van Dam schreef:

  Ik wil me wel opgeven even afhankelijk van de draaidagen. Ik heb een paar jaar hofplein theater gedaan en uiteraard bij de plaatselijke toneelvereniging gespeeld… Ik hoor wel als ik iets kan betekenen..

  Groetjes Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: